Byte

Nu byter jag blogg. Min nya bloggadress hittar du HÄR =)

Hoppas du tittar in där =)


Nu har vi vart lite duktiga =)

Japp. Lite duktiga har vi allt varit. Efter att jag fått däng i femhundra ( =/ ) så har vi borstat katterna. Herregud!!! Jag tror det lossnade lika mycket päls som det sitter kvar. Helt otroligt!!! O jag tror att om jag skulle borsta dom en gång till skulle det lossna minst lika mycket till.
Älsklingen har dammsugat och jag ställde jag mig o diska o sen packade jag =) Hoppas inte jag har glömt nått i klädväg iaf. Sen är det ju massa andra saker som ska med också som vi inte ska glömma. Men jag har skrivit en lista =D Jag brukar nästan alltid göra det när jag ska bort nånstans och vara borta ett tag. Hatar att inte ha koll. Då kan jag skriva upp saker eftersom jag komemr på det. Perfekt =D

Fick höra av älskling att Jay Smiths album ligger på Spotify nu. YAY!!! Är du intresserad så hittar du det HÄR =)

Nu blir det att slappa i soffan och vänta på att resfebern ska anlända :P Hahaha... Borde kanske gå in på yr.no och kolla vädret. Hmm... Ja jag gör nog det.

♥♥♥


Konstig dröm...

Ja det var ingen rolig dröm jag drömde inatt. Det var nån pedofil i nån affär det dom hade skiftnycklar med godis i. Men den allra minsta skiftnyckeln var det inge godis i utan i den var det pärlor. Sånna man har till pärlplattor. Det var pedofilen som hade dom för att locka till sig barn =/
Hur kommer det sig att man drömmer nått så dumt??? Fattar det inte.

Idag kom Ingela och jag fram till att vi tar jullov. Vi har verkligen inte så mycket kvar så vi har tid att ta det lugnt nu. Skönt. 

Kissarna blev inge glad igår. Kloklippning. Abra protesterar genom att morra. Han låter verkligen arg och elak. Sen börjar han sprattla lite. Foppa, aka sprattelgubben, låter ingenting. Han bara sprattlar och försöker komma loss. Älsklingen som håller i kissarna när jag klipper blev riven av Foppa i sidan, plus att han lyckades komma åt o riva han på hakan. Dom fick godis efteråt så det var ju fort glömt. Bara älskade Tobias som fortfarande är märkt :P
Dom lär ju inte bli så glada idag heller. Då ska vi borsta dom =P Måste ju göra dom fina innan dom ska till "mormor" och "morfar" =P O sen kommer dammsugaren fram. Då brukar Foppa lite diskret gå o gömma sig. Som om det var vad han iaf skulle göra liksom =P Man kan ju tycka att dom borde bli van med dammsugaren. Men det verkar ju inte så :P



Gäsp

Dagen började med att jag blev väckt av min handledare på praktiken när hon ringde halv 9. O jag var mitt i en dröm. Sen när sover jag som en stock klockan halv 9??

Ingela kom vid halv 11 o då fixade vi till arbetet en hel del. Är det nån som kan Word bra så hojta gärna till... Jag har svurit åt det idag. Vi ska ha en innehållsförteckning i arbetet, och i listen längst upp i word kan man infoga innehållsförteckning.... MEn det funkar inte. Då tänkte jag att då kan vi ju skriva själva. Det är ju inga problem. Jag skriver en etta, gör en punkt och trycker sedan på mellanslag... O vad händer!? Jo Siffran försvinner och helt plötsligt hamnar man en bit in på raden och textstorleken och teckensnittet ändras. Hur kan detta hända??? Jag tar tacksamt emot hjälp!!!

Nu har vi handlat lite också. Har vääääldigt lite pengar att röra oss med innan jag får pengar 23 dec. Kan bara handla det som är absolut nödvändigt. Det är lite tråkigt... Får hoppas jag har pengar så att jag iaf kan handla godis till resan. Det måste man ju ändå ha =P
Dumt nog tog både smör och ost slut idag =/ Ost är då fasen inte billigt. Synd att det inte kunde vänta tills vi kommer hem. Men mackorna blir ju sååå himla tråkiga utan ost. Specillt dom vi ska ha i matsäck när vi åker.

Nä nu hoppas jag på att maten är klar snart. Magen kurrar.


Tävlar

Är återigen med och tävlar hos DennisM. Håll tummarna. Jag behöver verkligen en kamera eftersom den jag har knappt fungerar. Tävlingen hittar ni HÄR

Wish me luck!!


Söndag

Har inte så mycket att skriva idag med tanke på att vi inte har gjort så mycket.

Vid 18 tiden reagerade jag på att det var nått som luktade lite bränt. Fattade inte vart det kom från. Kände det bara ibland. Efter en stund gick Tobias och öppnade dörren och ute i korridoren stank det verkligen. Antar att det var nån som hade bränt nått på spisen eller så. Lite otäckt. Sånt skulle kunna gå riktigt illa.

Fick en fråga i en kommentar om jag har funderat på nått nyårslöfte. Jag har inte gjort det än men det kommer kanske ett inlägg senare som handlar om det. Om jag komemr ihåg det vill säga. Mitt minne är ju inte så bra. Ni får gärna hjälpa mig att komma ihåg det =D

♥♥♥


Tävlar

Är med o tävlar hos DennisM. Tävlingen hittar du här =)


Snö

Det kräksnöar ute. Det värsta är att enligt yr.no så ska det snöa mån, tis, tors, fre... Alltså alla dagar utom den dagen vi ska åka. O det känns faktiskt väldigt osäkert. Håll tummarna att det inte snöar då.
Är ju bara 3 dagar kvar nu =) Längtar efter familjen så jag vill ju inte att det ska bli några problem efter vägen.

Idag är det söndag. Enda dagen som älsklingen är "religiös" =P Det betyder att det idag är vilodag hos oss =D Kommer förmodligen inte ens att röra oss utanför dörren :P Fast tittar man bara ut genom fönstret så blir man ju direkt frestad att sticka ut näsan.

Nu blir det fortsatt mys i soffan.



Så här mysigt har jag just nu =)

♥♥♥


Såå mätt

Guuuu så mätt jag är. Vi åt sååå god mat. Receptet på det kommer längst ner i det här inlägget.

I min familj firar vi advent lite annorlunda. Istället för att vänta till på söndag så tänder vi ljuset på fredag istället. Nu är det ju så att det imorgon är fjärde advent. Tänk vad tiden går fort. Mindre än en vecka kvar till julafton =)


Det syns vad vi brukar göra på dagarna om man tittar bakom ljusstaken :P Då blir det kortspel =D Haha.

Mitt matsällskap var den det för det mesta brukar vara. Min älsklings ♥ Tobias ♥

Mums vilken läckerbit =)

Här kommer iaf receptet:

Ninnas kotletter
Kotletter eller fläskfilé
5 dl creme fraich
2.5 dl matlagningsgrädde
1 dl soja
Riven ost

Gör så här:
Dela kotletterna eller fläskfilén i mindre bitar och täck botten i en ugnsform.
Strö över valfri mängd riven ost (Jag har glömt det nån gång och det var gott ändå)
Blanda creme fraichen, matlagningsgrädden och sojan. Man kan ta mindre matlagningsgrädde om man vill men minst 1 dl. Häll över köttet och grädda i ugnen på ca 200 grader i 30 minuter
Samtidigt som jag stoppar in köttet i ugnen brukar jag vrida på plattan på potatisen. Då är den klar ungefär samtidigt som köttet (beroende på hur mycket man kokar och hur stora potatisarna är förstås).
Har man en potatispress så är det absolut godast att äta pressad potatis till.

Så simpelt och såååå himla gott.
Är det nån som får för sig att testa så skriv gärna en rad om vad ni tyckte om det.

Nu ska vi börja göra oss klara för en kväll hos Zandra och Max =D

Trevlig kväll

♥♥♥


Några bilder


Kudden är väldigt bekväm att ligga på

Några (jag behöver inte säga vilka) har saboterat granen...

Abra är tydligen ett bekvämt stöd

Gott med rinnande vatten

Han som brukar ligga o rulla INNAN han får mat på morgonen la sig och rullade medan jag hällde upp maten imorse. Lite sällskapssjuk kanske (?)
(Ja det är min fot längst ner i bild)

Bekvämt ryggstöd

Kissarnas nys favoritplats. Bägge brukar ligga där (inte samtidigt). Den bilden är bild nummer 888 som är tagen med min mobil =)


"Vi ser det snöa vi se det snöa..."

"Det var väl roligt HURRA"
Ja iaf så länge det slutar snöa så dom hinner ploga undan innan jag ska bege mig ut o köra =P

Nu har jag vart duktig. Diskat (vilket är det tråkigaste som finns) och torkat av bänkarna i köket o lite på spisen o så. Kanske inte så märkvärdigt egentligen.... Men jag känner mig duktig iaf =D

Känner av Wii-spelandet från igår i mina armar. Speciellt den högra. Att det är så jobbigt att spela tv-spel :P Boxning var ju skitjobbigt. Men sååååå roligt =D Speciellt att spöa Hanna som har en sån vinnarskalle =P Hehe.

Ikväll ska vi till Zandra o Max =) Ska bli skoj =D

Hoppas alla njuter av en lugn o skön lördag och håll tummarna att det går bra för skidskyttarna =D

♥♥♥


Wiiiiiii

Har kommit hem från Hanna nu. Blev bjuden på pizza o såg på halva Ice Age på tv :P Sen spelade vi Wii. Shiiiiit vad det var jobbigt att boxas. Lär ju ha sååå mycket träningsvärk imorgon =P Är så himla otränad. Borde skaffa ett Wii.... Eller ännu bättre... Få ett =D

Nu ska jag slappa i soffan en stund innan det är dags för en dejt med kudden.

Sussa sött

C ♥ T


Gör mig klar

Ska göra mig klar nu för att umgås med Hanna. Blir sista gången vi träffas innan vi åker till Övik. Blir att äta pizza och kanske också hyra en film. Mycket trevligt =)
Imorgon kväll ska vi också bort. Men då får älsklingen följa med också =) Då ska vi till Zandra och Max o ha lite trevligt. Blir nog o spela lite spel bland annat.

Hoppas alla har en trevlig fredag kväll =D


Nå knas

Igår skulle jag gå in o skriva ett inlägg om nått jag inte alls kommer ihåg vad det var =P (rätt vanligt när det gäller mig) =D
Men det var nått som var himla knas på blogg.se så det gick inte att logga in =( Men eftersom jag iaf inte kommer ihåg vad det var för nått jag skulle skriva så lär det itne ha varit nå viktigt. Så resonerar jag iaf. Kommer man inte ihåg det var det inte viktigt :P Lite jobbigt bara om det verkligen skulle vara det :P hahah

Idag har jag och Ingela suttit med arbetet igen. Går fortfarande trögt men nu är vi näääästan klara. Har skrivt det mest. Det vi har kvar är att läsa igenom arbetet o se om det är nått som behöver ändras /formuleras om eller liknande. Sen måste vi ju göra framsida, innehållsförteckning och referenslista också. Men det är sånt man kan fixa efter jul. Det är ingen brådska. O det är verkligen skönt att känna så. När vi har så pass kort tid på oss att göra det här så känns det bra att vara så nära slutet.

Pratade med mamma en stund nyss. Känns så skönt att det nu bara är 5 dagar kvar innan vi åker norröver. Saknar familjen.

Foppa var förresten duktig inatt. Han krafsade inte på dörren en enda gång. Jag har sovit jätte bra!!! Men jag sov när väckaren ringde (Brukar vara lite småvaken vid den tiden o bara ligga o vänta på att den ska ringa) så jag ville ju inte kliva upp då. Men det var bara att pallra sig ur sängen. Utanför satt Foppa o väntade o började prata så fort han såg mig. Sen la han sig o började rulla o va jätte go. Nått säger mig att han var lite hungrig :P När jag väl tar fram burken med mat så sätter han sig framför matskålarna o väntar. Nästan som en hund :P Haha...

Fått årets första julkort idag. Från mamma o pappa. Kortet var stort som ett A4. Jätte fint var det =D

Klart slut


bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2182566/kickilus?claim=dc2hdtgajk8">Följ min blogg med bloglovin</a>

Praktiken

Ingela kom hit vid 12 o vi satte oss o skrev lite. Känns som att vi har kört fast nu faktiskt. Hoppas det lossnar snart. Var på praktikplatsen och pratade med handledaren som var snäll o hjälpte oss lite. Var så himla roligt att träffa barnen o få massa kramar =D Det är helt otroligt... Det har bara gått en vecka och man saknar redan barnen. Tur man kan åka dit lite då och då o hälsa på.

Ja det var allt för nu :P

Klart slut


sovmorgon

Imorse klev jag inte upp förrän klockan var 9. Kommer inte ihåg när jag låg så "länge" sist.
Men med tanke på att Foppa har varit och krafsat på dörren 5 gånger inatt och aldrig ger sig så är det väl kanske inte så konstigt att jag var trött imorse. Var himla skönt att inte ha nån väckare som ringde också. Det var välbehövligt!!

Nu är det bara 6 dagar kvar innan vi invarderar Övik =D LÄNGTAR!!!!!
Saknar ju familj och vänner massor!! Julen är verkligen en familjehögtid enligt mig. Skulle kännas konstigt att fira jul utan min familj. Det skulle liksom inte riktigt bli julafton på riktigt då.

Det har börjat snöa här. Enligt yr.no kommer det att snöa till på måndag. Hoppas bara inte det snöar nå mer än så. Dom måste ju hinna ploga o så innan vi ska bege oss ut på vägarna. Är ju ett tag sen jag körde bil =S =P
Det kommer nog gå bra. Är ju bara att ta det lugnt.

Klart slut


Bilder

NU kommer bilderna jag lovade. Det mesta är på kissarna :P Men det blev väldigt fina bilder.


En fin bild på Abra

Gillar verkligen den här bilden på Foppas.

Foppis igen

Busig Abra

Joakim busar med Foppa = Han ser ut som ett monster :P

Utsikten från översta våningen i samma hus där vi bor

Det är inte bara Foppa som har huggtänder =D

Foppa sover gott på Abras favoritkudde.

Är Abra en katt eller en säl??

Det blev många bilder... Men jag tycker dom är så himla fina.
Tack Sanna för dom fiiiina bilderna på världens finaste kissar!!!


Julkort

Ni har väl inte glömt att det imorgon är sista dagen för att skicka julkorten va??
Jag kom på det för ungefär en timme sen när jag satte mig vid datorn och såg vilket datum det var.
Så nu har jag suttit och skrivit julkort till... Nä det tänker jag inte säga :P De jag har skrivit till lär ju märka det =D





Jag vet att jag har lovat ett inlägg med några av bilderna som Sanna tog när dom var här och det kommer. Har haft en del annat att tänka på med fördjupningen bland annat. Men dom kommer... Jag lovar =)

Älsklingen har vart duktig o lagat mat idag. Hemmagjorda biffar, hemmagjord potatismos och hemmagjord sås till det =D ALLT är hemma gjort. Älskar min lilla kock jag har =) Han är så duktig!!!


"granen står så grön o grann i stugan"

Hahaha... Den där låten stämmer inte alls med våran gran. Stjärnan står snett o flera grenar hänger lite fööör mycket. Den ser så gräslig ut. Aja. Det är väl sånt man får räkna med när man bor med fyrbenta marodörer.
Inte låter dom mig sova heller.
När vi har dörren stängd in till sovrummet krafsar Foppa på dörren så man håller på att bli galen.
Inatt sov vi med dörren öppen... Då är Foppa o krafsar på dörren in till klädkammaren. Han får aldrig annars vara där inne. Han är aldrig o krafsar på den på dagen. Men på natten ska han banne mig in dit. Abra har vart in o busat med en råtta inatt.
Kvart över sju imorsre klev jag upp för att kolla vad tusan dom höll på med när det lär så mycket i granen.. Gick o la mig i sängen sen igen för att kliva upp en halvtimme senare.
Sova vet jag knappt vad det är. Det har jag inte gjort ordentligt på flera nätter.

Nu ska jag gå o ta medicin o snart kommer Ingela. Får se om vii får mer gjort idag än vad vi fick igår.

Klart slut


En liten promenad

Idag gick vi till ICA maxi tur o retur. Bytte ju kolsyrepatronen till soda streamern.
På vägen hem stannade vi på apoteket för att hämta ut min hostmedicin. Hur sjutton kan dom ta 172 kr för 3 dl medicin är för mig en gåta. Jag ska ta den tre gånger om dagen o den var ju inte direkt god. Det var ju inte äckligt heller men ett av smakämnena var blodapelsinessens... O det känns ju inte riktigt som att det stämmer med en hostmedicin :P Men man känner helt klart smaken av det. =/
Vilket fall som hellst. När vi kom hem skulle vi göra bubbelvatten med den nya patronen. Barra det att det inte blev nån kolsyra den här gången heller. Men då kom vi på att man kanske ska håla den nere en liten stund istället för att bara trycka ner den typ 2-3 gånger... O det funkade :P Så nu kan vi göra bubbelvatten =D

Föresten. Jag som tyckte att min hosta hade blivit bättre har hostat massor ikväll... Men jag är inte lika hes längre =D Nu kanske folk till o med hör vad jag säger :P

God natt gott folk.


Suck

Idag gick det inte alls nå bra för mig och Ingela att skriva. Vi fick inte särskilt mycket gjort faktiskt. På torsdag ska vi på praktiken och prata med handledaren o se om hon kan hjälpa oss lite. Så himla snällt av henne att hon ställer upp och hjälper till så gott hon kan.

Jag vet itne riktigt var katterna har hållit på med inatt. Foppa har varit o krafsat på dörren halva natten. Fattar itne att han inte ger upp. Han får iaf inte komma in. När jag väl klev upp imorse (med huvudvärk) så tände jag granen och funderade om dom har haft krig med/mot den. Nån har dragit i glittret och en sån där snurra vi har hängandes i den låg på golvet. En gren ungefär mitt på granen ser konstig ut. Som sagt. Jag fattar verkligen inte vad dom där sabotörerna håller på med om nätterna.

I lördags fick vi en "göra-bubbel-maskin". En typ soda streamer fast den heter nånting annat. Dock fungerar den itne riktigt som den ska. Vi trycker på knappen så att det kommer ner massa bubblor i vattnet... Men det blir ingen kolsyra. Så nu ska vi ta oss en promenad till MAXI och få byta den. Älsklingen ringde och pratade med dom och frågade hur vi skulle göra.

Idag har jag även ringt till Apoteket för att kolla om mitt recept har kommit in... O det hade det. Så idag ska jag få hämta ut min hostmedicin. Känns ändå lite bättre i hostan idag... Fast det gjorde det igår också men allt kom på kvällen så vi får se ikväll hur det är. Vilket fall som hellst så komemr jag äta av medicinen och hålla tummarna att det blir bra sen.

Jag vet att jag skriver "itne" istället för "inte" på ett antal ställen. Det får ni leva med för jag orkar inte vara o ändra överallt :P Jag är kanske lite lat men jag gissar på att man fattar vad jag skriver iaf =D

Vart ett långt inlägg idag. Hoppas du itne tröttnat på att läsa bara =P

Klart slut =D


Lucia + vårdcentralen

Om en stund jag jag och Tobias gå till Zandra o Max.
Där bjuds det bland annat på glögg (vilket jag inte dricker) =P Men det blir nog trevlig ändå =D

Har ring vårdcentralen idag igen.
Hon jag pratade med var jätte trevlig och verkade väldigt förstående. Hon sa att hon skrev ett recept till mig men att en läkare måste godkänna det. Jag skulle kunna hämta ut hostmedicinen efter halv 6, om jag inte skulle få den utskriven skulle antingen hon eller läkaren ringa mig o säga det. Utöver det skulle jag dricka mycket och suga på sockerfria halstabletter för att det inte ska reta så mycket i halsen. 
När klockan var 20 i 6 var vi nere på apoteket för att hämta ut medicinen... Men det fanns inget recept... Dom skulle ju ringa om det inte blev nått =(
Ska ringa ner på apoteket imorgon o se om det finns nått recept på mig (om man kan göra det)
Finns det inget recept är det bara att ringa vårdcentralen igen. Suck.

Aja... Nu ska vi snart gå. Hoppas alla har en bra lucia!!! =D


Sådärja

Nu har Ingela åkt hem. Gick bättre än jag trodde att plugga. Låter fortfarande som en kråka.
Igår kväll kunde jag knappt prata. Jag låter iofs inte så vacker nu heller :P

I torsdags ringde jag ett samtak angående en tidning jag inte hade fått. Jag prenumererar på SOLO. I det sista numret jag har här hemma står det att nästa nummer ska vara i butik 23 november. Det innebär att jag ska ha fått mitt nummer innan dess. Men jag har inte fått det numret så jag var tvungen att ringa då. Jag berättade då att jag har numret som det står november på och att det i den står att nästa nummer ska vara i butik 23 november. Det är alltså tidningen som det står december på som jag saknar. Ändå skickar dom den jag redan har. Så då var jag tvungen att ringa dom idag igen. O det var ju lätt när jag kraxar som jag gör :P Men nu ska det stämma iaf. Nu ska jag få rätt nummer, förmodligen lite senare den här veckan.

Nu ska jag nog göra mig nått varmt att dricka. Det är rätt skönt för halsen.

Lite senare kommer ett inlägg med lite bilder som brorsans tjej Sanna har tagit =)

Klart slut =D


Det bästa jag vet



Här är jag och det allra finaste jag har (förutom kissarna då ;P)
Min bästa vän, pojkvän och sambo. Vi träffades första gången sommare 2007 och var ett par till februari 2008. Efter det pratade vi inte alls med varandra förrän i april i år. Vi träffades och blev åter igen ett par. Vi har varit tillsammans sen maj i år och i augusti flyttade han hem till mig. I slutet av september flyttade vi båda till den första på riktigt gemensamma lägenheten och trivs jätte bra här.

♥  ♥  ♥
Jag älskar dig Tobias!!!
♥  ♥  ♥


Söndag

Söndagen är en vilodag. Det brukat älsklingen alltid säga :P Det är enda dagen han är det minsta religiös. Idag har det verkligen varit en vilodag. Vi hade jätte trevligt igår. Dansade iprincip varannan dans (eftersom vibara dansar dom långsamma). Det var bara en hel långsam dans vi inte dansade. Sen dansade vi 2 "halva" danser. Fick ju höra min favoritlåt 25 minutes. MLTR gör originalet. Sååååå fin låt. Självklart var det sista dansen =)
Idag känner vi att vi gjorde något ovant igår. Känner mig öm i benen o lite i ryggen också. O det var kanske inte helt bra för min röst att försöka prata igår i allt oljud :P Är lika kraxig som igår. Hehe. Låter som att jag är i målbrottet. hahah.

Har haft en otroligt trevlig helg om det inte var för att jag kraxar som en kråka så fort jag öppnar munnen.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag får åka hem till ♥ familjen ♥
Ska bli så mysigt. Längtar jätte mycket.

Imorgon fortsätter jag och Ingela att skriva på Uppsatsen. Då ska vi kolla i all litteratur och försöka få ner nått klokt på papper :P Får hålla tummarna att det går bra.

Over and out


Julklappar =D

Ett STORT tack till Tobias föräldrar och bror för en jätte trevlig eftermiddag!!

Vi fick:
Sodastreamer
Våffeljärn
Kött-termometer
Presentkort på Resia
Tobias fick ett paket som sa kluck-kluck också :P


År även ett litet julbord =) Jag äter dock inte så mycker på julbordet :p Köttbullar bara nästan :P haha
Jag äter varken prinskorv eller julskinka =D

Nu ska jag hoppa in i en dusch medan ♥ hjärtat ♥ tittar på travet. Vi ska ju iväg o svänga våra lurviga på Stora Björn sen =) Vuxenpoäng så det heter duga :P

Klart slut för den här gången =D


Funderingar

Borde jag verkligen ha koll på att tidningen kom kl 5.30 imorse?
Var det verkligen nödvändigt att vara vaken i över en timme efter kl 4.30?
Hur sjutton ska jag orka vara vaken till efter kl 01 inatt?
Den sista frågan kan jag väl nästan kunna svara på. Vi ska ut o svänga våra lurviga så då vaknar man för det mesta till. Iaf om det är nått bra =) O det vet jag att det är. Hihi.

Idag kommer Tobias familj =D Gu vad jag tjatar om det :P Men jag tycker verkligen att det ska bli skoj. Alltid trevligt med besök av familj och vänner tycker jag. Dock är min röst inte den bästa =/ Får hoppas att den håller.
Krax krax =P

Nä nu ska jag spela lite biljard på Facebook :P Haha... Måste ju se till så att älsklingen inte klår mitt rekord ;P

Klart slut


JAAAAAAAAAA

Helt otroligt!!! För tredje året i rad är det RÄTT person som vinner IDOL!!!
JAY SMITH!!!!!
Ingel skräll kanske att han vann :P Men helt klart värd det tycker jag. Hans röst is to die for.

Men nu vet jag inte riktigt... Vad faan ska man hitta på på fredagskvällarna nu då?? Och imorgon är det final i Dansbandskampen (där ingen favorit nånsin har vunnit). Så då kommer det inte finnas nånting alls att titta på =(
Aja... Sånt är livet.

Ni ska höra hur jag låter. Man skulle kunna tro att jag har tittat lååångt ner i whiskeyflaskan. Men icke. Min hosta har alltså blivit värre än nånsin nu... Jag låter som en jäkla kråka. Mamma ringde i reklamen i sista delen i Idol o jag sa det när jag svarade att jag inte visste om jag tordes prata :P Får hoppas rösten är tillbaka imorgon när mina älskade svärföräldrar kommer + Älsklings brorsa då (kommer inte på vad han blir till mig, det heter säkert nått fint). Ska bli så roligt och jag vill ju vara på topp.

Nu blir det snart att krypa i säng. Hoppas jag får sova bättre inatt. Håller tummarna för det.

God natt.
Sov sött
Dröm om småkryp vi mött
=D


Spännande

Ojojoj... Nu är det spännande. Blir det Jay eller Minnah som tar hem Idol 2010? Jag hoppas verkligen att det blir JAAAAAAY!!! Han är överlägsen. Tyvärr var den första låten inte den bästa. Han kan såååå mycket bättre. Det har han ju bevisat flera gånger om. Den andra låten, Madonnas - Like a prayer, gjorde han än en gång så jävla bra!!!! Den där långa tonen på slutet går rakt in i själen och jag fick rysningar över hela kroppen. Jag tycker verkligen inte om Madonna, men Jays version var så mycket bättre än originalet!!! Den tredje låten, vinnarlåten, var helt okej. Lite svårt att tycka till om en låt man aldrig hört förr tycker jag. Det är nackdelen med att gå ut först i finalen. När Minnah sen sjöng den hade man redan hört den en gång så man kunde lyssna på ett annat sätt. Bägge gjorde låten bra men jag skulle gärna vilja lyssna på Jays version en gång till :P Jag hoppas verkligen att svenska folket röstar fram Jay som vinnare.

Hoppas hoppas hoppas!!!!!!


(Bild från Google)

Nu börjar det snart igen. Nästan lite nervöst :P Hhaha...


IDOOOOOL

Sitter nu i soffan och inväntar IDOL finalen =)))
Hanna är här o vi har ätit lite mat. Snart blir det massa onyttigheter =D Gött.

Hoppas ni andra har en lika trevlig kväll som mig =)

Klart sluuut


Duktig

Idag har Ingela och jag vart duktiga =D Vi är så gott som klara med resultat delen. Vi skrev ju på resultatet igår också men idag gjorde vi om allt och det blev MYCKET bättre tycker vi. Dock står det att resultatet ska ligga på 3-4 sidor och vi har 5,5 sidor. Får väl hoppas att det itne gör så mycket att det är så långt =S Jag har då aldrig förr behövt oroa mig för att ett arbete har blivit för långt :P Undrar hur det känns :P Hahaha

 Förhoppningsvis kommer älsklingens föräldrar imorgon. Det ska bli så roligt! Får väl hopaps att hans brorsa följer med också. Vi ska ju ha lilla julafton eftersom vi inte kommer träffa dom nå mer innan jul sen.
Nu ska vi gå o handla lite inför imorgon... O lite inför ikväll också. Hanna ska äta middag med oss =) Ska bli skoj. O senare så är det final i IDOL. Måste se det. Hejja JAY!!!!! =D Snacka om att jag känner mig som en Idol nörd ibland :P Dock gör jag inte av med massa pengar på att rösta. Jag litar på att svenska folket vet vem som är bäst :P Hehe...

Nä nu verkar Tobias bli otålig. Bäst jag gör mig klar =)

Klart slut 


Brr

Sitter i soffan o fryser. Först var det jätte kallt ute och då drog vi upp värmen på elementen. Sen blev det lite "varmare" och då drog vi ner värmen. Nu har det blivit kallare igen och vi kom inte på att dra upp värmen igen förrän idag så det är lite kyligt inne just nu :P Men jag antar att vi får skylla oss själva =P Eller vad säger du älskling?

Ingela for hem strax efter kl 13. Vi satt i ca 3 timmar. Efteråt kände jag mig heeelt tom i skallen. Lustigt ändå. Men men...
Jag spöade just Tobias i femhundra :P Hehe... Jag vann 2 gånger av 3 =D Hihihi... Blir väl revanch senare. Vi är typ beroende av det spelet eller nått :P

Klart slut


Tävlar

Jag är med i en tävling hos DennisM om ett presentkort på 1000 kr på Kicks. För att komma till den tävlingen tryck HÄR.

Nu är det bara att hålla tummarna =)

Gäsp

Är så himla trött. Hade gärna lagt mig i sängen igen. Men snart kommer Ingela hit. Vi ska sätta oss med fördjupningen. Vi har redan gått igenom böcker var för sig men nu ska vi sammanföra det och börja skriva på delen som kallas bakgrund. Där ska man bara skriva sånt man hittar i böckerna. Vi får inte skriva jag anser, jag menar eller något liknande. Vi får helt enkelt inte tycka nånting alls. Bara ren fakta ska det vara.
Nä nu slutar jag babbla om det. Ska kolla lite mail o så innan hon kommer. Skriver säkert lite senare.

Ha en bra dag =)


Middagsgäster

Ikväll kommer Zandra och Max hit och äter middag. Ska bli skoj =) Var länge sen jag träffade Zandra. Tänkte även ge henne julklappen jag har köpt. Här är ett kort på Zandra o mig som är från den första festen hemma hos henne. Det borde alltså vara nån gång i början av 2009.




Har faktiskt vart duktig o pluggat lite idag också. Dock med huvudvärk =/ Mindre roligt. Men ett måste.
Ska snart gå ner på affären och handla lite småsaker till maten idag.



Föresten. Igårkväll var marodörerna i farten. Vette sjutton vad dom gjorde men dom gjorde nått med granen iaf. En gren är helt konstig nu. Ser ut som att nån av dom (förmodligen Abra) nästan hoppat upp i granen o landat på den grenen. Jag fattar verkligen itne vad dom har gjort. O jag var alldeles för förbryllad imorse över det där så jag glömde ta kort på hur det såg ut. Ser ju inte helt snyggt ut nu heller tyvärr. Tjaa, granan fick ju vara hel i 5 dagar iaf :P

Klart slut


zzzZZZ

Sååå skönt. Första dagen på väldigt länge som jag har fått sova ääända till kl 9. Ok. Jag har ju inte sovit helt oavbrutet. Jag vet itne hur många gånger som Abra har vart in o jamat. Det är rätt irriterande faktiskt. Ett tag sov vi med dörren stängd just därför att Abra har en benägenhet att komma o väcka mig, men vi har haft dörren öppen ett tag nu. Det är ju mysigt om kissarna kan komma o sova i sängen o så. Men han behöver ju inte väcka mig. Aja. Får fundera ut hur man ska göra.
En morgon vid 6 tiden vaknade jag av att jag inte kunde sträcka på benen.. Anledningen?? Titta här nere...








Bägge två låg längst ner på migg täcke. Ingen av dom låg i Tobias säng utan dom ska ligga hos mig :P Mysigt är det ju så klart =) Men som sagt... Jag vill ju kunna sova också :P

Nä nu ska jag sluta tjata om det =D

Over and out


Blää + bilder

Är såååå himla less... Hostan vägrar ge sig. Den är värre än nånsin nu =( Skönt att jag inte hostar på natten iaf... Men men...

Nu kommer lite bilder på mysstunden med Foppa igår =)




Han var lagomt avslappnad. Låg o sov med öppen mun ett tag o snarkade lite =) Sååååå himla mysigt.

Eftersom jag har massa bilder på Foppa här nu så måste jag ju ta med iaf en bild på Abra. Den här har brorsans tjej Sanna tagit med sin kamera. Hon har även tagit bilden på Foppa som jag la till i ett tidigare inlägg. Glömde bara skriva det då.


Klart slut

Bilder =)

Här kommer inlägget jag lovade =) Ett inlägg med massa bilder. Tyvärr blev inte bilderna på tomtarna så bra men det får gå ändå =)


Den här snyggingen står i sovrumsfönstret.

På en byrå i sovrummet sitter den här o spanar

Dessa står i köksfönstret =)
Fönstret i vardagsrummet
Fönstret i vardagsrummet

Dom här står också i fönstret i vardagsrummet.

Nedanför TV-bänken finns dom här snyggingarna. Renen (eller vad det är) har jag haft ända sen jag bodde i Lule vilket är ca 5 år sen nu.

Behöver antagligen inte säga vart dom här står för det syns ganska tydligt :P

Längst till höger på TV-bänken

Mitten av TV-bänken

Längst till vänster på TV-bänken

Ja det blev lite många bilder :P Hade tänkt o lägga in bilder på när jag o kissen mös (är det ett ord ens) igår i soffan men jag tror det får blir lite senare. Som sagt blev bilderna inte så himla bra men det får gå ändå =)

Over and out

Ringt vårdcentralen

Har fått påtryckningar från flera håll att jag ska ringa vårdcentralen angående min hosta. Idag tog jag tag i det o ringde. Dom har faktiskt en riktigt bra grej när man ringer. Man får knappa in sitt telefonnumemr så ringer dom upp sen. På så sätt slipper man sitta i telefonkö =) Perfekt!!

Iaf så sa hon jag pratade med att hostan kan hålla i sig i upp till en månad (jag har haft hostan i 4 veckor nu) och att det bara var att härda ut. Dricka lite varmt ibland o så bara. Irriterande. Hoppas den försvinner snart. Jag trodde ju att den var på väg bort men då igår kom den tillbaka med full styrka o idag har jag hostat rätt mycket också =/ Bläää.

Det är tydligen en vääääldigt envis hosta just nu.

Nä nu ska jag göra mig lite (varm) nyponsoppa. Mums =)

Lite senare idag kommer ett inlägg med massa bilder i =) Så håll utkik =)

host host host

Är såååå himla less på hostan. Har hostat i 4 veckor nu. tyc,er att den borde försvinna, men icke. Borde kanske ringa vårdcentralen men vad kan dom göra? Iofs kanske dom har nån medicin som hjälper... Aja... Ville bara få klaga lite :P


Snörvel

Sitter just nu i soffan o snörvlar. Ska snart ta tag i lite skolarbete. Har två böcker jag ska gå igenom till fördjupningsarbetet som vi ska skriva. Kommer förmodligen bara kolla igenom en idag. Är man inge pigg så får det bli som det blir.

Foppa har väckt mig inatt. Jag vet inte hur många gånger han har varit o krafsat på dörren till klädkammaren. Jag fattar inte varför han skulle dit heller. Var väl förmodligen bara för att dörren var stängd =/

Kunde ligga lite längre imorse iaf. Men jag sover ju inte bra. Efter frukost så la jag mig ner i soffan och blev liggandes där. Fick fint sällskap också. Den här bilden försökte jag ta med kameran på datorn.



Det gick ju så där halv bra. Har bättre bild på mobilen som Älsklingen tog men jag har inte fört över den än. Kommer också ta lite bilder på tomtarna jag har satt upp =) Älskar verkligen julen.

Här är en bild på julgranen våran också =)



Ja det var väl allt för nu. Älsklingen ska bege sig ut i vintern så jag får lite pluggro ♥ Han är så snäll mitt hjärta =)

Over and out

fått stryk

Nu har jag fått rejält med däng i femhundra. Har spelat två svängar idag. Första svängen gick det jätte bra för mig men den här gången gick det heeelt värdelöst. Nu har ♥ älsklingen ♥ lekt lite med foppa =) Han är så söt när han gör det =)

Nu blir det att titta på nya avsnitt av Bones på 3an. En av mina favoritserier =D

Over and out

Femhundra

Jag är Älskling brukar spela kort om vi inte har nått annat för oss. Vi spelar ett enda kortspel... Femhundra... Det är såååååå roligt och vi är rätt jämna. Ibland vinnar jag och ibland vinner han. Det är det som är så roligt. Det är ingen av oss som är överlägsen den andra. Så nu hoppas jag att Tobias har laddat för att få lite spö i femhundra ;p


(Bild från google)

läääääääänge sen

Jag har kommit fram till att jag är heeeeelt värdelös när det gäller att blogga. Det har väl gått ett halvår eller nått sen sist jag skrev nått här. I somras hade jag väl inte så mycket att skriva direkt. JAg blev tillsammans med en "gammal" pojkvän :P o det känns suuuuperbra. Sen började skolan och då hade vi så hiiimla mycket att göra så då hade jag ingen tid eller ork att engagera mig att blogga. Nu hoppas jag kunna ta upp det igen, men lovar inget. Vem vet... Det kanske dröjer ett halvår till innan jag skriver :P Men vi får hoppas att det inte blir så.

Går min fjärde termin i skolan nu. Har tre terminer kvar efter denna. Jag och Ingela (klasskompis) har precis påbörjat ett arbete, en b-uppsats, som handlar om vad pedagoger tycker om läsning och språkutveckling i förskolan.... typ.... Jag är ingen hejare på att skriva sånt här så det är skönt att vi kan vara två stycken tillsammans.

Jag har gått o blivit dunderförkyld. För andra morgonen i rad vaknade jag före kl 7. SUCK. Jag har alltså vart uppe ca 1.5 timme nu. Älskling ligger fortfarande o sover. Eller ja... Han ligger iaf.

Jag bor alltså tillsammans med min Tobias i en 3:a rätt så centralt i Borlänge. Har gångavstånd till det mesta vilket är himla skönt.



Här är en bild på mig och älskling. Den är från sommaren 2007. Det här var från första gången vi träffades faktiskt. Tycker dock att båda två ser annorlunda ut nu :P

22 december kommer vi o invarderar Övik igen. Ska bli så härligt. Saknar min familja jätte mycket. Men det är tur att skype finns så man får prata o se varandra. Då går det faktiskt lite lättare. Kommer stanna i Övik till 3 januari så jag hoppas på att hinna med o träffa några vänner också.

Nä nu ska jag inte tråka ut de få läsare jag eventuellt kanske möjligtvis har :P

Over and out






RSS 2.0