Tisdag

Idag är det dags för hemresa. Har sjuuuukt ont i ryggen så det ska bli lagom spännande o se hur det går. När jag for hit upp hade jag inte ont i ryggen när jag for men jag hade väääldigt ont när jag kom fram så jag kan ju räkna med att det bara kommer bli värre =/

Funderar på om jag kanske ska skutta in i duschen en sväng så jag inte förpestar omgivningen för dom andra resenärerna :P Sen måste jag se till o packa väskorna också... O göra matsäck... Men det blir lite senare.

Ska bli mysigt o gosa på kissarna mina. Saknar dom...

Over and out

Måndag

Idag har jag gått till mormor och morfar och gått igenom "lite" grejer som dom ska ha med sig ner när dom kommer och hälsar på nästa vecka. Fick mat där sen när mamma, pappa o lillebror komme. Köttsoppa bjöds det på idag... Med klimp i =) Gott =)

Nu är jag hiiiimla trött så jag ska väl inte göra nånting alls tills det är dax att gå och lägga sig. Imorgon blir det hemresa... Både positivt och negativt... Positivt för jag får åka hem till kissarna som jag saknar massor... Negativt... Tycker inte om att åka härifrån... Men dom kommer ju i slutet av nästa vecka så det går nog bra ändå =)

åvär änd aot

Tillbaka

Nu är man tillbaka i Övik efter en alldeles underbar helg i Sollefteå. I ♥ husvagnen. Tyvärr har det varit väldigt blåsigt =/ Första dagen ute i solen (torsdag) blåste det så mycket så jag fick huvudvärk ända till mitt på dagen på fredag... Dryyyyygt. O brände mig gjorde jag också på armarna och benen :P Men det är det värt. Är ju lite trevligt om man får lite färg på sig. Fast hellst mer brun och mindre röd =P Men det var först när vi kom till husvagnen i onsdags som jag på riktigt kände mig som hemma =) Helt underbart. O första natten sov jag hur bra som hells. Men sen när jag sov första natten i sängen med mamma o pappa så sov jag inte alls så bra. O det var natten med huvudvärk dessutom. Vaknade kl 5 på morgonen o var tvungen att gå på toan.. Det är en aning drygt med tanke på att man måste klä på sig och gå ut till servicebyggnaden. Har sovt lite bättre dom andra nätterna. Jag är förvånad över hur trött man blir av att vara i husvagnen. Kan aldrig vara nyttigt med så mycket frisk luft =P Haha. I förmiddags var jag så trött att jag la mig i sängen o slumrade en stund. DET är väldigt ovanligt för o vara jag. Är sällan jag är så trött.

Nä nu har jag inge mer o skriva...

Over and out

Onsdag

Har sovit hemma hos mamma o pappa. Fast för mig känns det ju inte riktigt som hemma. Har ju inte sovt på MITT rum utan i gästrummet i en halvobekväm bäddsoffa. Men det har funkat det också. Är ju bara inte van vid alla ljud här... O inte med bäddsoffan o kuddarna heller. Men man vänjer sig väl så småningom.

Idag ska jag in en sväng på stan på mammas lunch och leta nya skor till mig. Mina är massa trasiga bak i hälen så jag får skavsår av dom när jag går i dom. En aning drygt med tanke på att det är som enda skorna jag har. Ska troligtvis även kolla på en bikini. Den jag har är för liten nu =/

Senare idag så ska vi till Sollefteå =D Längtar dit. Var itne där nått alls förra året så nu är det 2 år sen jag var dit. Känns konstigt att det var så länge sen.

Nä nu ska jag lägga omkull mig i den fantastiskta bäddsoffan o läsa lite hälge =)

OVer and out

Måndag... en gång till

Jag kom att tänka på en sak efter att jag hade tittat på bröllopet i lördags. Jag undrar hur jag skulle klara av att stå där framme vid altaret med den jag älskar. Jag menar, förra året var jag på mitt första bröllop. I England. Jag kände inte dom som gifte sig o ändå satt jag där med tårar i ögonen o det var så vackert o jag blev så rörd. Samma sak var det i lördags. O då satt jag ändå bara o tittade på tv. Men när dom tog på ringarna så satt jag här i soffan med tårar i ögonen. Tur att T stod i köket då :P Haha... Jag är så blödig :P

Nu blir det Project Runway på tv och mys i soffan med Foppa som ligger på rygg =P Kan hända att jag har snosat lite på hans mage :P Hihi.

Over and out

Måndag

Har vart o lämnat av T på busstationen idag så nu känns det rätt tomt här hemma. Men imorgon åker jag norrut till min föräldrar ♥ Jag längtar. Ska bli kul o se hur dom har fått det i lägenheten. Samtidigt kommer det kännas konstigt att inte vara i huset... Att inte sova i MITT rum. Nu kommer jag sova i gästrummet. Som tur är ska vi till husvagnen på onsdag. O det längtar jag VÄLDIGT mycket till. Midsommar i husvagnen ♥ Firade inte midsommar i husvagnen förra året o det kändes lite konstigt. Firade överhuvudtaget inte midsommar förra året. Var i England då istället vilket iofs också var trevligt. Men midsommar är midsommar. Tyvärr kommer den inte att firas med T också men det får bli nästa år. Just nu vill jag bara hem till Övik. Imorgon...

Nu tror jag att jag ska brodera lite. Enligt bodyscanningen är min kropp 50 år... Måste ju leva upp till det.


Lördag

Igår sa jag till T att det var så skönt att kissarna inte har kommit o väckt mig på flera mornar... Jag skulle ha hållit tyst. Kl 5 imorse kom Abra in o jamade o jamade. SUCK. Ibland ska man bara vara tyst.

Idag är det kungabröllop. Antar att ingen har missat det :P Får se om det blir till o titta på bröllopet idag. T lär ju inte direkt jubla om jag ska titta på det :P Hihi.

Idag kanske vi till o med går utanför dörren. Igår regnade det till o från hela dagen. Ska se om det finns lite billiga jordgubbar. Dom har sålt svenska jordgbbar utanför kupolen för 55 kr/l. Det tänker jag inte betala för en liter jordgubbar. Dom belgiska har dom sålt för 35 kr/l vilket också är dyrt enligt mig men det är så gott så ibland får man offra sig lite :P

Over and out

Torsdag

Soligt för andra dagen i rad. Igår gick T och jag till vattenparken med några skivor bröd och matade änderna o fiskarna :P Fiskarna är nog vana att bli matade där för så fort man kommer till ett visst ställe så kommer dom simmande. Dit ska jag ta mamma o pappa när dom är här ♥  Sedan gick vi på kupolen o köpte mjukglass o gick sen o satte oss i vattenparken igen. Mys =)

Idag finns det inga planer alls. Får se vad som händer. Verkar tyvärr blåsa en hel del. Kanske bara tar med oss en filt o sätter oss på gräsmattan.

Over and out

Tisdag

Ligger just nu i soffan och är alldeles proppmätt... För nu iaf. Pannkaka blir man ju inte så mätt av så länge. Skönt att slippa diska =) Han som sa "jag kommer på måndag" ringde 20 över 4 på söndag eftermiddag och tyckte att jag skulle titta ut genom fönstret. Jag gick inte riktigt på den för jag hade liiite på känn att det var nått. O när jag har koll på att bussen kommer in på busstationen vid 16 tiden så tyckte jag att det var en aaaning misstänksamt att han ringde 20 minuter efter det :P Men mig gör det inget =) Jag myser =D

Nu blir det att dega i soffan ett tag innan NCIS LA börjar.

Over and out

Söndag

Foppa har legat hos mig hela natten. Såååå mysigt. Dock låg han nere vid mina fötter.... på mitt täcke. Har vaknat några gånger inatt på grund av det o blivit förvånad över att han faktiskt har legat kvar... Vid 7 tiden kom han o la sig på min mage o låg där i över 1.5 timme. Vilket så klart resulterade i att jag fick ont i ryggen... Men det är det värt :P Tycker det är så himla mysigt när han kommer o lägger sig hos mig.

Blev lite små irriterad igår kväll. När jag ska gå o lägga mig, strax efter kl 23 så hör jag hur grannen ovanför tvättar.... Varför kör man en maskin tvätt så sent?? Då tänker man sig verkligen inte för. Som tur är hördes det inte jätte mycket in till sovrummet. Men man märker av det rätt tydligt i vardagsrummet. Då känner man det i golvet.


Nä nu ska jag fortsätta göra ingenting. Jag är rätt bra på det =P

Over and out

Lördag

Idag ösregnar det ute. Men det gör inget. Då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag bara ligger hemma i soffan o slappar =) Men jag har faktiskt vart liiite duktig. Jag har dammsugat upp alla dammvargar som låg lite här och var i lägenheten. Sen skuttade jag in i duschen medan Foppa låg på tvättmaskinen och vaktade min handduk =) Tyvärr blir det blött i nästan hela badrummet när man har duschat. Abra kom ut därifrån efter att ha vart på lådan och jag hör hur det rasar kattsand överallt när han går... SUCK... Jag har ju just dammsugit. Det var ju bara o hämta kissen och bråka lite med han för att ta bort all kattsand som har fastnat på tassarna efter att han har vart o gått o blitt blöt o sen gått på lådan.

Nä nu ska jag lägga omkull mig i soffan med en bok och med godispåsen och bara göra ingenting alls en stund. Jag har ju ändå sommarlov =D

Over and out

ny blogg

Har bytt blogg... Kände att jag behövde göra nått nytt. KANSKE jag skriver lite mer nu :P Men man vet aldrig.

Idag har jag fått reda på hur det gick på sista tentan och vilket betyg jag har fått på hela den här kursen. G+ på tentan fick jag. Hyffsat nöjs med det faktiskt. Men det där pluset vet jag inte. Det syns ju ingenstans. Jag VET ju bara att jag har fått det.

Fick iaf VG på hela kursen o det känns riktigt bra =) Man blir lite mer motiverad när man ser att man KAN få VG. Är ju inte förrän den här terminen jag har fått det.

Nu har jag iaf sommarlov. Skönt =) En aning tajt med pengar men jag överlever nog =)

Jag for en sväng på affären idag. Trodde jag skulle bli jätte blö men jag lyckades cykla medan det var upphåll... Nu regnar det iaf igen och som det ser ut så kommer det att regna ännu mer imorgon. Tur jag inte behöver gå ut nå imorgon då =)

Men den där cykeln... Ojojoj... Min rumpa... Jag undrar när man kommer vänja sig vid att sitta på den där förbaskade cykeln. Cyklade till gymmet i tisdags.... O när jag skulle göra det igår igen så tänkte jag så fort jag satte mig på den att "Det här kommer göra ont".


Jag svor åt tvättmaskinen idag... Suck... Den gick ju inte igång när jag startade den. Jag stängde av den, vred på det som kunde vridas på. Öppnade o stängde luckan... Men den startade inte. Lampan på tvättmaskinen lyste men den gick liksom inte igång... Så jag ringde felanmälan o det var nån som skulle komma o kolla. Efter en stund gick jag dit o gjorde samma sak igen. Vred på grejerna och öppnade o stängde luckan... O vips så startade den. Då ringde jag felanmälan igen för att säga att dom inte behöver komma. Nä då är nätet överbelastat o jag kommer inte fram. O när jag kom fram så var det till växeln som sa att jag skulle försöka igen senare. Kände mig lite stressad för det är ju så onödigt att ta upp tiden för nån som ska hit när det iaf löste sig. Till slut kom jag iaf fram och kunde säga åt dom att ta bort felanmälan...

Idag ska jag lyxa i min ensamhet. Idag blir det tacos =) Mums =D Får väl he på nån bra film och gosa ner mig i soffan. Det tycker jag att jag är värd efter mitt VG =D Man måste få belöna sig ibland =D

Nä nu ska jag sluta skriva för nu. Får väl se om jag blir bättre på att uppdatera min blogg nu :P Jag kommer ju förmodligen inte göra så mycket om dagarna så jag lär väl inte ha så mycket att skriva :P





Over and out

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0